Kjøpsbetingelser

Betingelser for kjøp

Forfallband.com er for tiden ikke MVA-pliktig.

1 – Betalingsvilkår
Alle priser er oppgitt i NOK.
Forfallband.com tilbyr sikker betaling med anerkjente kreditt- og betalingskort via PayPal eller via din eksisterende PayPalkonto. Paypal er verdens største betalingsformidler og garanterer sikker betaling med kort.
Du kan også betale ved direkte bankoverførsel. Vi sender varene så fort betaling er registrert hos oss.

2 – Leveringstid
Normal leveringstid er 2-10 virkedager. Varer som ikke er på lager vil ta ca tre uker å levere. Vi sender lagerførte varer normalt med Posten som brevpost eller småpakke. Du kan også velge å få varene tilsendt som rekommandert sending. Vi sender samme eller påfølgende virkedag bestilling er gjort. Det gis ingen garanti for leveringstid. For unormalt lange leveringstider blir du normalt kontaktet. Leveringstiden er avhengig av lagerstatus og kan derfor avvike fra oppgitt leveringstid.

3 – Reklamasjon
Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. Dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år utvides reklamasjonsfristen til 5 år. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed i rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget feilen.

4 – Angrerett
Angrerettloven av 21. desember 2000: Forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at tjenesteyter har oppfylt sin opplysningsplikt ihht. angrerettloven og varen er mottatt. Fristen løper uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller etter 1 år dersom opplysninger om angreretten ikke er gitt. Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter tjenesteyter å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre tjenesteyteren har misligholdt avtalen, eller tjenesteyteren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig. Kilde: Forbrukerombudet.

6 – Uavhentede pakker
Dersom du har bestilt en vare, men av ulike årsaker ikke henter på utleveringsstedet innen hentefristen, vil vi refundere deg dine utlegg fratrukket returporto. Dersom varen ikke er forhåndsbetalt, vil du være ansvarlig for fremsendings- og returport og vil bli fakturert for dette.

7 – Personvern
Forfallband.com er ansvarlig for de personopplysninger du som kunde oppgir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre til noen utenforstående. Personopplysningene vil kunne benyttes så lenge du er aktiv kunde hos Pipebutikk.no. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet.

Behandlingsansvarlig hos Forfallband.com  er:
Christian Sæløen, Midtfjellse 31, 4400 Flekkefjord.
E-post: ordre @ forfallband.com